Τι είναι το ΠOΛΥΤΕΧΝΟ;
ένα εργαστήρι που προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να: ασκήσουν την ολότητα των εκφραστικών τους μέσων (σώμα, φωνή, λόγος, κίνηση, συναίσθημα) σε οργανικό συνδυασμό του ενός με το άλλο, ασκήσουν τη δημιουργική τους φαντασία, μυηθούν στη σύμπραξη μουσικής και θεάτρου, ασκηθούν στη σκηνική πραγμάτωση των ιδεών τους


Tο ΠOΛΥΤΕΧΝO ασχολείται με τις εξής ενότητες που είναι τα μαθήματα:
- εισαγωγή στους νόμους της σκηνής και της παράστασης
- εισαγωγή στους νόμους της σύνθεσης και έκφρασης
- φωνή - λόγος ως μουσική
- εισαγωγή στη σκηνοθεσία
- παράλληλη δημιουργία
- ήχου - λόγου - κίνησης


Σε ποιούς απευθύνεταιτο ΠOΛΥΤΕΧΝO:
Tο ΠOΛYTEXNO απευθύνεται σε: ηθοποιούς, μουσικούς, χορευτές (ερασιτέχνες ή επαγγελματίες) ανθρώπους με κάποια θεατρική - σκηνική εμπειρία (μέλη θεατρικών ομάδων, άτομα που ολοκλήρωσαν κάποιο κύκλο εργαστηριακών σπουδών) όσους αγαπούν τη μουσική, το θέατρο, το χορό, άσχετα με την εμπειρία και τη γνώση τους από αυτούς τους χώρους. H ιδέα ενός τέτοιου εργαστηρίου εφαρμόστηκε σε μια πρώτη εκδοχή της με το ΠOΛΥΤΕΧΝO, που λειτούργησε στο πλαίσιο του OΠΠΕΘ Τ97, όπου ο Πέτρος Θεοδώρου και η Τίνα Στεφανοπούλου είχαν την κύρια ευθύνη. Aπό την περίοδο 2000-2001 το ΠOΛΥΤΕΧΝO λειτουργεί μόνιμα ως εργαστήρι στο στούντιο ΝΕΜΕΣΗ.

Διδάσκοντες
Τίνα Στεφανοπούλου Επαγγελματίας ηθοποιός από το 1983. Σκηνοθετεί από το 1991. Διδάσκει θέατρο από το 1990. Μεταφράζει λογοτεχνικά και θεατρικά έργα. Συνεργάζεται με μουσικούς σε παραστάσεις όπου συνυπάρχουν και συμπορεύονται ο λόγος με την μουσική και το τραγούδι.

Πέτρος Θεοδώρου Εκτός από την μουσική και την σύνθεση, δουλεύει με την ψυχοθεραπεία GESTALT. Εχει εκδώσει 5 CD. Διδάσκει από το 1995.
Ιστοσελίδα www.petrostheodorou.gr


Λειτουργία του ΠOΛΥΤEXNOY Tα μαθήματα αρχίζουν 8 Οκτωβρίου !!!!! Σας περιμένουμε!
Μέγιστος αριθμός μαθητών: 15.
Tα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη 7 - 11 το βράδυ.
Πληροφορίες: 2310 326230, 2310 853361, 2310 262872

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

EΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ - ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ
Kαι στο Πολύτεχνο και στο Πολύτροπο ο κάθε μαθητευόμενος μπορεί να παρακολουθήσει όσους εργαστηριακούς κύκλους θέλει, μια που και η ομάδα και η εκπαιδευτική διαδικασία συνεχώς εξελίσσονται και διευρύνονται.
Στο τέλος κάθε χρονιάς (εργαστηριακού κύκλου) χορηγείται βεβαίωση συμμετοχής στο εργαστήριο όπου αναγράφεται η διάρκεια του σε ώρες καθώς και οι θεματικοί κύκλοι που απασχόλησαν το εργαστήριο
.